JODOH awak?

hyee peep's !!
have a nice day. arrghhh.... bosan nya tak tahu nak buat apa lagi. so, jejari halus ni pon riang nak menaip. taip saja apa yang terlintas dalam fikiran. tak kira yang bernas atau yang loser. atleast, still update. enjoy yeah :)

JODOH DARI SYAITAN
korang berdua berkenalan
berpegang tangan
dan terus membuat maksiat
lastly the girl pregnant
baru korang menikah ...

JODOH DARI JIN
korang berdua berkenalan
the boy suka that girl
tapi the girl tak suka that boy
the boy bomohkan that girl biar jatuh cinta
lastly korang menikah ...

JODOH DARI ALLAH SWT
korang berdua bertentangan mata
terus mensuk di kalbu
the boy terus masuk meminang that girl
the girl terima pinangan tersebut
lastly korang menikah ...
itu lah " SYURGA CINTA "

so, kepada yang dah habis baca, fikir2 kan lah dari mana datang jodoh korang.
one more thing, the good boy 4 a good girl. even the bad boy, he will choose a good girl as his wife.


if suke tekan saje LIKE. komen sekali :)

4 komen:

Nia Nasuha Norhaimi said...

walaupon x berape paham..tapi kan blog awk ni cantik ooo..selamat mengepost lagi..kalo sudi singgah la Adik Nia

vie-ollet said...

hehehee.. xpaham ek syg? thanx... sy da follow Adik Nia :)

LeiLei :) said...

terbaik :D

vie-ollet said...

thx syg :)

HakCiptaTerpelihara Soshy